dimarts, 6 de setembre del 2011

First Day of School!

Ja torno a ser en aquest petit poblet de l'estat de Nova York, just a temps per veure el primer dia d'escola! Malgrat la pluja, els nens estaven ben emocionats a l'hora de pujar al bus groc tan típicament americà. Els pares feien fotos, alguns feien adéu amb la mà i tots comentaven que crescuts que estaven tots plegats, i mentrestant, els nens s'han escapolit dins del bus tan ràpid com han pogut!

Però retrocedim una miqueta. Aquest cap de setmana de tres dies (ahir era Labour Day, i per tant, festiu) l'he aprofitat per visitar una de les ciutats amb més història (pels estàndards americans, evidentment) del país, Philadelphia. El centre de la ciutat està considerat parc nacional, de manera que ja en puc ratllar un de la meva llista! A més a més, no és qualsevol parc nacional, no, és el parc nacional més petit de tot Amèrica del Nord, poca broma! Ara bé, ja diuen que en el pot petit hi ha la bona confitura: a dins s'hi troben monuments històrics com ara The Liberty Bell, The Independence Hall (on es va declarar la independència dels Estats Units, el 4 de juliol del 1776), la casa de Betsy Ross (l'encarregada de cosir la primera bandera americana de la història), el primer banc d'Amèrica, i uns quants altres "primers" edificis.

La sala on es va firmar la Declaracioó d'Independència




Independence Hall


Casa de Betsy Ross

Un dels carrers més antics de Philly

El primer banc d'Amèrica

La versió americana de la Boqueria

Que no hi faltin galetes!



Pots de mel (amb colorant, m'imagino)

Cheesteak, el "plat" típic de Philadelphia

City Hall

Vista de Philly des del museu d'art i servidora!

Museu d'art



Un carrer amb encant



A Love/JFK Square amy l'Anna!

5 comentaris:

  1. Ostres que bonica sembla Philly!!! no m'ho imaginava pas... i un parc nacional DINS la ciutat???? aquests yankees son genials :-)))
    I ara que ja ha començat el cole, suposo que tindras una mica mes de temps lliure?

    ResponElimina
  2. Vajaaa...!!
    Tu ja tens un indret menys a la llista de visites pendents, i a mi tot just se me n'hi ha afegit una altra. He d'anar a Philadelphia!
    Això sembla molt guai, sobretot la història que s'hi pot "viure".
    Gràcies per les fotos.

    ResponElimina
  3. Eii!! Que wai, no?? aixi m'agrada que viatgis molt!! espero que ara els "little monsters" van a l'escola tinguis mes temps per tu! Un petoo!

    Per cert, ja ha sortit el segon llibre del Pitacus Lore xD a veure què et sembla!!

    ResponElimina
  4. Hola Cuca,
    Sembla una ciutat molt maca però em pensava que al dir que hi havia un parc nacional a dins hi veuria una mena de Central Parc....
    Ja m'ho explicaràs més en detall això del Parc.

    un petó

    ResponElimina
  5. quina passada! cada dia t'envejo més...
    aixi, ara que els nens van a l'escola, comença la bona vida, right?

    ResponElimina