dimarts, 18 d’octubre del 2011

Somewhere in Brooklyn


I tornem a ser a principis de setmana! És increïble com de ràpid passa el temps... Aquest cap de setmana ha estat ben aprofitat, però.

Divendres vam anar a sopar en un diner molt americà que hi ha a Mt. Kisko (un dels poblets que tenim a la vora) i que és obert les 24 hores del dia (el diner, vull dir) per si a mitja nit t'agafen ànsies de menjar pancakes!

Dissabte al matí ens el vam prendre amb calma, vam dinar d'horeta i a la tarda vam anar a fer una passejada per poder veure els colors de la tardor, que és molt bonica aquí a Westchester. El dia era més aviat fred i amenaçava de ploure, però ens va aguantar prou bé! En acabat, vam tornar a casa, ens vam dutxar i vam anar-nos-en a Greenwich, CT, en un bar (atenció!) de tapes que es diu Barcelona! Ara bé, els cambrers de catalans no en tenien pas res (eren o bé americans o bé sudamericans) i el bar era de categoria, o sigui que molt autèntic no era, però eren tots súper simpàtics i de la broma, i van organitzar un xou amb els porrons impressionant (els tenien plens de vi blanc i el servien després de les postres, però en lloc de donar-te'l, et feien obrir la boca i era el cambrer que vessava el porró i el feien anar amunt i avall de manera que semblava que et servissin sidra basca en un porró!). I quan ja tenien a tothom ben animat, van moure totes les taules, va aparèixer un DJ i van transformar el local en una discoteca. Molt entretingut tot plegat!

Diumenge, després d'una bona dormida, vam decidir anar a explorar Brooklyn. Vam sortir del metro al districte finançer, vam creuar el pont a peu i vam passar la tarda en un parc a la riva del riu Hudson, on hi ha uns cavallets molt vintage just al costat d'una exhibició d'art electrònic. Molt curiós!

Ah, i avui hem dut el cotxe a arreglar finalment, la qual cosa vol dir que he après a conduir un automàtic (és ben estrany això de no haver de fer RES més que prémer l'accelerador!)


Les meves companyes d'expedició!
Tardor en estat pur!

un pontet

el monstre del bosc
Fulles

Colors de tardor
Brooklyn Bridge



Entre turistes...
Un mango per berenar!!
Brooklyn Bridge Park

Amb el pont i Manhattan de fons





Carousel!







Allò petit al mig de l'horitzó és l'Estàtua de la Llibertat! 

5 comentaris:

  1. Hola cuca,

    Les fotos molt maques !!
    No els hi vas fer una demostració de veure amb porró a galet ?
    Com va acabar la festa d'aniversari de la nena ? que vareu fer ? va estar contenta la mare ?

    un petó

    ResponElimina
  2. Doncs sí que teníeu un bon dia, no? No es veuen núvols. Al final et coneixeràs NY com si fos Manresa o Sant Fruitós. Veig que, malament, malament, no t'ho passes del tot.
    Disfruta tot el que puguis!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. oh-quina-poooooor amb el monstre del bosc :-)))))) i que fort lo del porró, no? ja els hi vas dir que tu eres 'material original de la terra' ? ja m'hauria haver quines cares posaven en saber-ho!
    noi, sembla que allà on vas, triomfes, com la servessa jijiiiii

    ResponElimina
  5. tia, ets una crack amb la càmera! és la nova? les fotos són genials!
    quines ganes de veure-ho i de veure't!:)

    ResponElimina