dijous, 24 de novembre del 2011

Thanksgiving

Com tothom sap, a finals de Novembre se celebra el dia d'acció de Gràcies a yankeelàndia, i pel que he estat observant és probablement LA FESTA (així, amb majúscules), fins i tot més que Nadal. La meva "mare" d'acollida s'ha agafat tot el dia lliure avui només per a cuinar el sopar de demà (en diuen sopar, però començarem a menjar a les 4 de la tarda de manera que més aviat és l'únic àpat del dia). En fi, que és tota una gran celebració gastronòmica i familiar, i el que més sorprèn de tot plegat és que essent com és un dia per sentir-se agraïts questa cultura tan materialista no hagi inventat una excusa per introduïr-hi regals pel mig. Aixií doncs, es tracta d'una celebració en estat pur: les famílies es reuneixen per menjar plegats com a bon germans i donar gràcies per tot el que els envolta.

Nosaltres, les aupairs, que tenim moltes coses per celebrar i donar gràcies, hem celebrat dos Thanksgivings i no només un (apa, que guais que som). Així doncs, en un altre esdeveniment promogut per l'agència, dimecres passat ens vam trobar tot un munt de noies en un centre de White Plains per a fer un sopar de Thanksgiving avançat i amb una peculiaritat afegida: cadascú havia de portar un acompanyament o postres del seu spaís. Jo, com a bona catalana, vaig fer escalivada, que des del meu punt de vista s'adiu molt amb el turkey. Sigui com sigui, va ser un gran àpat i per demostrar-ho us deixo unes quantes fotografies!

Demà que és el dia real, anirem a veure la famosa desfilada de Macy's a NYC (ens hem de llevar molt d'hora perquè les gentades són impressionants) i després de sopar, a mitjanit obren el centre comercial perquè comencen les rebaixes (uh-oh) i l'endemà me'n vaig a visitar una amiga a Washington DC, de manera que prepareu-vos per una bona tongada de fotos!

Happy Thanksgiving everyone! :)


En aquesta foto es pot apreciar la meva escalivada, si us hi fixeu!

Postres!

més postres!

3 comentaris:

  1. os3! jo crec que amb tant de menjar -tipic o no- no et tornaràs una 'fast-food-lover' en absolut! i després de tot un any a 'MacD-land' això té molt merit :-)
    passa't-ho molt be i posa fotos de les rebaixes, ni que sigui per fer dentetes a la Carla i a la Neus :-))))))))))))))
    happy thanksgiving 2 U 2 :-)

    ResponElimina
  2. Espero que no to hagis menjat tot tu o els famosos abdominals rajola de xocolata que tenies abans de marxar es difuminaran !!!

    passa-t'ho bé

    ResponElimina
  3. Ostres tu, si et menges tot això i després vas de rebaixes, malament (he,he, el que fa l'enveja).
    No t'ho gastis tot, que te n'has d'anar a Washington, eh?
    Passa-t'ho bé

    ResponElimina