dijous, 1 de març del 2012

Boston, MA!


Finalment aquest cap de setmana vam poder anar a Boston! Després d’una setmana d’allò més avorrida (tenia vacances, però totes les meves amigues treballaven, de manera que no la vaig poder aprofitar gaire.... això sí, un dia vam poder anar a esquiar!), aquesta escapadeta a Boston va ser una bona manera d’acabar. Tot i que el divendres va nevar (i se’ns van posar els cabells de punta pensant que la neu ens espatllaria el viatge per segona vegada), dissabte va sortir el sol i vam tenir un parell de dies molt bonics... almenys això és el que sembla a les fotos! La veritat és que bufava un vent impressionant i que hi havia vegades que semblava ben bé que se’ns enduria volant! Malgrat tot, però, vam poder veure moltes coses! Ja havia sentit a dir que Boston és una de les ciutats americanes amb més estètica europea, i és ben cert! Depenent de la part de la ciutat on siguis, et pots imaginar que passeges pels barris de París i el parc de Boston Common’s podria ser qualsevol parc londinenc! Potser és per això que em va agradar tant! Com que teníem poc temps, vam haver de seleccionar el que ens interessava més de veure i per tant, després d’haver vist el parc i el centre de la ciutat, vam seguir només un trosset del Freedom Trail, vam sopar al Quincy Market (probablement la meva part preferida de tot el viatge!), vam veure el MIT i campus de Harvard. Així doncs, mirarem de tornar-hi quan faci més calor per poder veure tot allò que no vam tenir temps de visitar! Mentrestant, deixo unes quantes fotos d’aquest cap de setmana.




































3 comentaris:

  1. Sí, lo del Market mola... i la poma també. Potser heu tingut poc temps de veure aquesta ciutat, però el que es veu sembla guai. Em penso que tampoc és gaire gran.
    Ja en tens una altra al pot. I és que no pares!
    Petó

    ResponElimina
  2. Hola cuca,

    ja que passaves per Bòston podies haver-te inscrit a Harvard, je je je.
    A veure si pots tornar anar a esquiar , però a unes pistes que siguin més bones que les anteriors .

    Un petó

    papa

    ResponElimina
  3. ostiostiosti... quines fotos mes guais, la meva preferida es la del moll, transmet una calma que jo diria que no te res a veure amb l'estress de la teva visita, que segur que va ser prou mogodeta, oi? la poma, de PM, a que si???

    val, ja tatxo Boston de la llista :-)

    ResponElimina