dilluns, 19 de març del 2012

St.Patricks Day

Aquest cap de setmana ha estat St.Patricks Day, una celebració d’origen irlandès que els americans es prenen molt a pit. Dissabte, des de ben d’hora, els carrers de Manhattan es van omplir de gent vestida de verd amb més cervesa al cap que als peus per a veure la desfilada tradicional d’aquest dia. Tot i que nosaltres la desfilada no la vam arribar a veure (era impossible veure res amb la gentada que es va aglomerar a la 5a avinguda i el Central Park), ens vam fer un fart de riure amb els personatges que ens vam trobar!








Fa un parell de caps de setmana, vam anar a descobrir Chinatown. A mi personalment no em sembla gens interessant, però vam trobar un restaurant molt decent (i barat!) per dinar. En acabat, vam tornar cap a Uptown, on vam tenir els nostres 15 segons de glòria en un dels cartells gegants de Times Square!






2 comentaris:

  1. apaaaaaa!!! vull un autògraf teu, ara que ja ets famosa :-)))
    ja vaig veure per la tele lo de St. Patricks day i realment semblava que si que havia de ser molt divertit, la gent amb barrets verds i la birreta a la ma... que be t'ho pases, piratilla :-))))

    ResponElimina
  2. Sant Patrici, com ho diríem nosaltres, és el patró dels irlandesos i a nova York i ha una colònia molt gran d'immigrants i descendents d'Irlanda. Eus aquí perquè aquesta festa es tant important i seguida.

    M'hagués agradat veure fotos dels personatges que vareu veure !!
    Veig que finalment has conegut Chinatown !! a mi si que em va semblar interessant ja que sembla que estiguis en un altre país i un altre temps.

    Un petó

    ResponElimina